Silensor: snurkbeugel die keelholte verwijdt

7 december 2017

Dé oplossing tegen snurken

Als je vaak snurkt, kan dat heel hinderlijk zijn. Niet alleen voor jezelf, maar je kunt er ook nog eens voor zorgen dat je partner een chronisch slaaptekort oploopt. Gelukkig is er een middel om het snurken mee aan te pakken: de Silensor.

Snurken heeft te maken met een vernauwing van de luchtwegen. Tijdens de slaap kan ingeademde lucht de zachte weefsels van je mond of je keelholte doen trillen. Dit maakt lawaai, en je omgeving ondervindt hier hinder van. Je wilt dan het snurken stoppen.

Anti-snurk
De Silensor is een anti-snurkplaat. Wij meten je kaak op, zodat wij de snurkbeugel precies op jou kunnen afstellen. Transparante platen in je bovenkaak en je onderkaak brengen de onderkaak naar voren. De keelholte verwijdt zich. De snelheid van de ingeademde lucht neemt hierdoor af, en daarmee ook de geluidssterkte. Je kunt je onderkaak nog steeds blijven bewegen wanneer je de Silensor hebt geplaatst, dus dit is een comfortabele oplossing voor een lastig probleem!

Slaapapneu
Patiënten met slaapapneu hebben soms een versperring van de luchtweg. Zij kunnen na een ademstilstand ineens heel luid weer gaan ademen, en overdag zijn ze moe. Zelfs ernstige vaataandoeningen komen voor. Afhankelijk van de ernst van de aandoening kan de Silensor ook voor hen uitkomst bieden.

Voor iedereen?
In verreweg de meeste gevallen zijn klanten zeer tevreden. Daarom geeft Tandprothetiek Tuinzigt een niet-goed-geld-teruggarantie! In geval van zwaarlijvigheid of fors alcoholgebruik kan de Silensor het snurken minder goed verhelpen.
Helaas kan de Silensor niet worden bevestigd in een volledig tandenloze mond. Als je wel een tandenloze bovenkaak hebt, is er soms toch een oplossing mogelijk. Onze tandarts geeft je advies!

Neem voor advies over snurken en de Silensor gerust contact op met Tandprothetiek Tuinzigt.

Over Tandprothetiek Tuinzigt

Alles in eigen beheer en onder één dak: dat is wat Tandprothetiek Tuinzigt biedt. ‘Je kunt hier terecht voor alles op het gebied van prothetische zorg tot implantalogische zorg en mondhygiëne’, licht Farhad Hafez toe. ‘We bieden een zeer breed dienstenpakket rond hele en gedeeltelijke kunstgebitten én kunstgebitten op implantaten. Je kunt bij ons terecht wanneer je advies nodig hebt over een prothese. Ook al heb je een kunstgebit dat goed past, toch is het verstandig om het eens in de twee jaar te laten controleren. Op die manier kun je een boel narigheid voorkomen. Maar we kunnen je natuurlijk ook adviseren omtrent een nieuw kunstgebit.'

Tandprothetiek Tuinzigt
Farhad Hafez
Clematisstraat 57
4814 JX Breda
076-7851150
info@tandprothetiektuinzigt.nl
www.tandprothetiektuinzigt.nl