Tandtechnisch labaratorium

Specialist in tandtechniek Tilburg

Tandtechnisch laboratorium Tandprothetiek Brabant is dé specialist op het gebied van gebitsprotheses en kroon- en brugwerk. Wij werken nauw samen met tandartsen in heel Brabant voor gebitsprothesen, kronen, bruggen en implantaten van topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Steeds meer tandartsen waarderen onze gedegen kwaliteit en professionele service.

Onze producten worden uitsluitend gemaakt van materialen die biocompatibel zijn en vrij zijn van schadelijke stoffen. Bovendien worden alle kronen geleverd met een garantie van vier jaar. Doordat wij onze eigen laboratoria hebben, kunnen wij onze producten zeer voordelig aanbieden. Op zoek naar Tandtechniek Tilburg? Lees snel verder.

Een mooi vakgebied

Tandtechniek omvat het geheel van op maat gemaakte medische hulpmiddelen die het gebit ondersteunen, corrigeren of zelfs compleet vervangen. Voorbeelden hiervan zijn kronen en bruggen, maar ook beugels, implantaten en volledige gebitsprothesen. Ieder gebit is uniek en vereist daarom ook individuele aanpak.

De tandarts werkt nauw samen met een specialist in de tandtechniek. Tegenwoordig stuurt een tandarts een patiënt steeds vaker door naar een klinisch prothesetechnicus of tandprotheticus, zodat deze een een goed beeld van de situatie van de mond krijgt of zelfs de behandeling zelf doet. Zo verkrijgen we een perfect eindresultaat.