Anti-snurkoplossing

Als u vaak snurkt, kan dat heel hinderlijk zijn. Voor uzelf, maar eventueel ook voor uw partner. Gelukkig is er een middel om het snurken mee aan te pakken: de Silensor anti-snurkplaat. Het is een comfortabele oplossing die u gebruikt in de nacht en een wereld van verschil maakt. Ga betere nachten tegemoet en informeer bij ons naar uw mogelijkheden.

Anti-snurkoplossing

Snurken kan hinderlijk zijn

Snurken heeft te maken met een vernauwing van de luchtwegen. Tijdens de slaap kan ingeademde lucht de zachte weefsels van je mond of je keelholte doen trillen. Dit maakt lawaai, en u omgeving ondervindt hier hinder van.

De Silensor anti-snurkplaat

De Silensor is een anti-snurkplaat. Hiervoor meten wij uw kaak op, waardoor wij de snurkbeugel precies op u kunnen afstellen. Door middel van transparante platen in de boven- en onderkaak wordt de onderkaak naar voren gebracht en verwijdt de keelholte zich. 

Hierdoor neemt de snelheid van de ingeademde lucht af, en daarmee ook de geluidssterkte. U kunt uw onderkaak nog steeds blijven bewegen met Silensor in, zodat dit een comfortabele oplossing is.

Wilt u meer weten over de anti-snurkoplossing?

Wij helpen u graag verder met uw persoonlijke situatie en vragen. Lees hieronder hoe we te werk gaan en hoe u in contact kunt komen.

 
 

Waarom kiezen voor Tandprothetiek Brabant?

Tandprothetiek Brabant is dé specialist voor uw kunstgebit in Tilburg. U kunt op één adres terecht voor advies, voorlichting en controle, het aanmeten en plaatsen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing. Kortom: bij onze tandprothetische praktijken kunt u terecht voor alles van prothetische zorg tot implantalogische zorg en mondhygiëne. Voor jarenlang gebitscomfort!

In zes stappen naar een prachtige glimlach

1

Afspraak 1
Vandaag worden de eerste afdrukken gemaakt.

2

Afspraak 2
De definitieve afdrukken worden vervaardigd.

3

Afspraak 3
De beet wordt bepaald en de kleur uitgezocht.

4

Afspraak 4
Passen van het gebit in de wasfase.

5

Afspraak 5
Het gebit is nu klaar.

6

Afspraak 6
Voor de volledige service is er nog een nacontrole.

Maak direct een afspraak

Tandprothetiek Brabant is dé specialist voor uw kunstgebit in Tilburg. Ook op zaterdag zijn wij geopend voor uw kunstgebit reparatie.

Maak kennis met ons team

Vorige
Volgende

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Tandprothetiek-Brabant

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67
4812 TA Breda

Maak direct een afspraak

Bij Tandprothetiek Brabant kunt u op één adres terecht voor advies rond gebitsprotheses, voorlichting en controle, het aanmeten en plaatsen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van uw kunstgebit. 

Andere behandeling?

Wij bieden nog meer behandelingen aan.
Onder andere de volgende: