All on 4

All On 4 is het nieuwe comfortabele alternatief voor iedereen die een vaste, stralende lach wil. Wanneer mensen niet al hun eigen tanden en kiezen hebben, wordt er vaak gekozen voor een traditioneel kunstgebit of een klikgebit. All On 4 brengt verandering in deze keuze en komt met vele voordelen ten opzichte van de reguliere opties. Deze oplossing zorgt ervoor dat u weer een mooi gebit heeft waar u jarenlang mee kunt stralen. Het zal weer voelen alsof u uw eigen tanden en kiezen terug heeft!

All on 4

Wat is All On 4?

Het kunstgebit kan wat onwennig zijn met praten en eten. Dit geldt ook voor uw nieuwe uiterlijk als u bijvoorbeeld in de spiegel kijkt. Het is aan het begin altijd even doorzetten als het gaat om wennen aan een nieuw gebit, maar eenmaal gewend is de functie van uw gebit duidelijk verbeterd. Aan het begin kan het dragen van uw kunstgebit pijnlijk zijn doordat het strak tegen uw kaken zit. Als er zweertjes ontstaan door drukplaatsen, kunnen wij uw prothese aanpassen, zodat de pijn wordt weggenomen en het gebit perfect in uw mond past.

Voor wie is het geschikt?

All On 4 is een perfecte oplossing voor de volgende gevallen:

  • U mist meerdere tanden en/of kiezen en u wilt graag een vast gebit.
  • U heeft al een kunstgebit/klikgebit en u wilt graag overstappen op een esthetisch betere en/of comfortabelere oplossing.
  • Uw tanden en/of kiezen zijn niet meer te redden en kronen en/of bruggen zijn geen optie meer.

 

De All On 4 oplossing is geschikt voor jong en oud. Leeftijd is geen groot punt. Wel is de sterkte van het kaakbot van belang in het proces. Neem vandaag nog contact op met één van onze medewerkers, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wij helpen u graag verder met uw persoonlijke situatie en vragen. Lees hieronder hoe we te werk gaan en hoe u in contact kunt komen. Om er achter te komen hoe wij u persoonlijk kunnen helpen adviseren wij u om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor Tandprothetiek Brabant?

Tandprothetiek-Tilburg

Tandprothetiek Brabant is dé specialist voor uw kunstgebit in Tilburg. U kunt op één adres terecht voor advies, voorlichting en controle, het aanmeten en plaatsen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing. Kortom: bij onze tandprothetische praktijken kunt u terecht voor alles van prothetische zorg tot implantalogische zorg en mondhygiëne. Voor jarenlang gebitscomfort!

In zes stappen naar een prachtige glimlach

1

Afspraak 1
Vandaag worden de eerste afdrukken gemaakt.

2

Afspraak 2
De definitieve afdrukken worden vervaardigd.

3

Afspraak 3
De beet wordt bepaald en de kleur uitgezocht.

4

Afspraak 4
Passen van het gebit in de wasfase.

5

Afspraak 5
Het gebit is nu klaar.

6

Afspraak 6
Voor de volledige service is er nog een nacontrole.

Maak direct een afspraak

Tandprothetiek Brabant is dé specialist voor uw kunstgebit in Tilburg. Ook op zaterdag zijn wij geopend voor uw kunstgebit reparatie.

Maak kennis met ons team

Vorige
Volgende

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Tandprothetiek-Brabant

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67
4812 TA Breda

Maak direct een afspraak

Bij Tandprothetiek Brabant kunt u op één adres terecht voor advies rond gebitsprotheses, voorlichting en controle, het aanmeten en plaatsen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van uw kunstgebit. 

Andere behandeling?

Wij bieden nog meer behandelingen aan.
Onder andere de volgende: